Alvdal IL

 

Besøksadr: Steimoegga idrettspark, Huseidalen 37  

Postadr: 2560, Alvdal  

Telefon: 958 87 486

e-post: ail@alvdalil.no

org.  nr.: 945 905 794

bankonto: 1895.06.00922 

 

Skip Navigation Links.
Skip Navigation Links.
Politiattest Alvdal IL
dokumenter-skjema
Grasrotandel
årshjul
klubbhåndbok
medlemskap
samfunnshuset
sponsorer
utleie klubbhus
økonomihåndbok
Skip Navigation Links

 

Sparebank 1 Østlandet                        SynnøveFinden


Har du hus, leilighet eller hytte å leie ut?

I forbindelse med junior NM SKI på Savalen 8-10 mars 2019, søker vi overnattingsmuligheter JuniorNM2019Logo 2for de aktive og deres familier.

Har du hus, leilighet eller hytte innen rimelig avstand fra Savalen, og kan tenke deg å leie det ut, er det fint om du registrerer det her.

Vi vil da ta kontakt for nærmere avtale om pris og andre detaljer.

Spørsmål?                                                                                                                                                   Kontakt Alvdal IL v/daglig leder Kjell Arne Bangen Johnsen -  ail@alvdalil.no -          tel 95 88 74 86.

Eller klikk deg inn på linken og registrer:

Utleie overnatting - Ski NM jr 2019

 

Frivillige til JR-NM på ski

NM junior 2019 langrenn arrangeres på Savalen 8.-10. mars 2019. Ansvarlig arrangør er Alvdal IL, Fåset IL og Tynset IF. Vi har også et nært samarbeid med Nord Østerdal Videregående Skole. Dette er et av det største skiarrangementet i Norge, hvor junior løpere fra hele Norge vil delta.
Dette krever en stor andel frivillige, og arrangementet avhenger av alle som har mulighet til å bidra. Vi har laget et et skjema hvor frivillige kan registrere om de vil bidra, når, hvor og hvordan du kan bidra.
Dersom det er ønskelig kan du få en attest fra arrangementet for din innsats. JrNM

Tottenham Hotspur Football School 2018

Alvdal IL inviterer til Tottenham Hotspur fotball skole fra 6-8 oktober 2018 på Steimoegga for alle barn og ungdom mellom 8-16 år.

 

Fotballskolen er fra kl. 09.00 til 15.00 alle 3 dagene.

 

Tottenham kommer med sine trenere fra akademiet som snakker engelsk men Alvdal IL v/fotballgruppa vil stille med nok norske instruktører som vil bidra til at alle forstår det som bli sagt både av og på banen.

 

Det er ett hundre (100) deltakere som får plass på fotballskolen, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

 

Påmelding; MinIdrett

Tottenham_Alvdal Norway v1_A5 Flyer - with links-page-001 (1)

Tottenham_Alvdal Norway v1_A5 Flyer - with links-page-002 (1)

 

Stolpejakten 2018

Fredag 15. juni åpnes Stolpejakten 2018.

Åpningen foregår på Plassen skole klokka 18.00 av varaordfører Mona  Murud.

Det vil bli utplassert 20 stolper på Plassen skole og 20 stolper på Steia Øst.

Tiltaket går frem til medio oktober.

Det trekkes ut et gavekort  til  alle  som har  minst  20  stolper  registrert

Se www.stolpejakten.no for registrering og mere informasjon.

Arrangør: Alvdal Turforening og Alvdal I.l., o-gruppa.

Stolpejakten

 

Påmelding til Os-Cup

Deltakere i NØK Grendcup inviteres til å delta på Os-Cup 18. og 19. august 2018. Nærmere informasjon om arrangementet finner dere her. Alvdal IL sørger for lagpåmelding via profixio.

For at vi skal ha grunnlag for å melde på riktig antall lag i forhold til spillere er det viktig at vi mottar påmelding innen påmeldingsfristen 1. juli. Deltakeravgiften er kr. 300,- pr. deltaker. Lagene kan bli satt opp uavhengig av ordinær laginndeling. Laginndeling og øvrig informasjon vil bli lagt ut på www.alvdalil.no\fotball første del av august.

Meld deg på her.

Bygdakamp i orientering

Bygdakamp mot FolldaL 11.juni 2018_-1

Informasjon fra Alvdal IL

Vi vil innen kort tid sende ut medlemskontingent i Alvdal IL for 2018.

 

2018 blir et fantastisk spennende år for Alvdal IL; med ny flerbrukshall på trappene (Sjulhustunet) og stadig vekst i idrettslagets tilbud og aktiviteter, ligger alt til rette for et godt idrettsår til beste for medlemmene! 

 

Alvdal IL med skigruppa i spissen har nettopp lagt bak seg et meget vellykket Solan Gundersens Vinterleker, og det har vært en begivenhetsrik vinter med gode resultater for Alvdal ILs utøvere der to bronsemedaljer i NM til Vegard Bjørn Gjermundshaug ble høydepunktet på seniornivå. Det har blitt arrangert serierenn i både langrenn og skiskyting med god deltakelse i både skilekanlegget i Sandeggbakken og på Steimoegga. Til vinteren blir det nytt LED-lys i lysløypa som vi håper og tror bidrar til at enda flere vil finne veien til Steimoegga Idrettspark.

 

Håndball og turn har gode medlemstall og stor deltakelse på sine aktiviteter som baseres på lekorienterte basisferdigheter alle barn har glede og nytte av. Og hvem gleder seg vel ikke til den nye flerbrukshallen står klar i november? Et kjempeløft for Alvdal og ikke minst for våre aktive, barn og unge.

 

Fotballen yrer av liv og sesongen er allerede i gang. Et dyktig styre er på plass og det oser av optimisme i hele gruppa. I september går ventelig Krokfoten fotbøllturnering igjen av stabelen med stadig økende deltakelse også utenfor Nord-Østerdal.

 

Orienteringsgruppa har planlagt en svært spennende o-sesong. Med bygdakamp mot Folldal og sommerløpet som en del av "Sommerløpene i Nord-Østerdal" 6.juli, for å nevne noe. O-gruppa gjør en betydelig innsats for å legge til rette for økt rekruttering til sporten. Kom og prøv da vel! Komplett program for o-sesongen finner du på o-gruppas sider på http://www.alvdalil.no/.

 

Trimutvalget melder at det blir Solan Gundersens styrkeprøve i år også. Veien til Tronfjellet blir etter all sannsynlighet reparert slik at ivrige syklister nok en gang skal få bryne seg på en av Norges hardeste motbakker i spektakulære omgivelser.

 

Vi håper du vil være med å støtte Alvdal IL i årene som kommer. Alvdal IL er en hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet og favner om mange av innbyggerne. Vi ønsker å rekruttere enda flere, både aktive og frivillige. 

 

Vi ønsker deg velkommen med på laget 😊

ail fotball Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail langrennFoto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail orientering IvarFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail skicross 1Foto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail skiskyting Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail småfotball Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail solanFoto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail styrkeprøve Ivar ThoresenFoto: Ivar Thoresen/alvdalmiv.no 

ail turn3Foto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no 

ail håndballFoto: Tore Rasmussen Steien/alvdalmiv.no

Administrasjonen informerer

Fasttelefonen vi hadde er nå stengt av. Vi er kun tilgjengelige på mobil.
 
Daglig leder Kjell Arne Bangen Johnsen, mobil: 95 88 74 86 
 
Driftsoperatør Audun Eggset, mobil 90 07 62 90
  
 

Kontortid:   
 
Kontortid vil variere litt fra uke til uke på grunn av møtevirksomhet. Daglig leder er tilgjengelig på mobil fra 08.00-21.00 på hverdager, foruten dette best om at det brukes epost.
 
Driftsoperatør har ingen fast kontortid.

Årsmøte håndballgruppa 07.03.18 - dokumenter

Dokumenter for årsmøtet finner du her:

Årsmøtepapirer håndball 2018

Sportsplan 

Generalsponsor
Synnøve
Sparebank1Hedmark
Hovedsponsor
dmt alvdal sh
AlvdalTynsetSport
alvdal skurlag
http://www.nok.no